“Taž junior” d.o.o., preduzece za preradu metala i usluge, nalazi se u Valjevu, gradu bogate kulturne i istorijske tradicije, starom više od šest vekova, smeštenom na samo 100 km jugozapadno od prestonice Srbije.

Svoju proizvodnju baziramo na izradi rezervnih delova primenjivih u rudarskoj, hemijskoj industriji, građevinarstvu, poljoprivredi… Tokom svih ovih godina proizveli smo i prodali na hiljade najrazličitijih rezervnih delova izrađenih prema sopstvenoj dokumentaciji, kao i po dokumentaciji i uzorcima naručioca. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu “Taž junior” d.o.o. je stabilna i stalno rastuća firma sa jasnim ciljevima širenja i usavršavanja postojećih proizvodnih kapaciteta i kadrova u budućnosti.Novim,fleksibilnijim poslovnim nastupom prilagodili smo se savremenim tokovima privrede i ekonomije i na taj način omogućili uspešnu “borbu” sa povećanim konkurentskim pritiscima.

S obzirom na činjenicu da je kvalitet proizvoda fundamentalan za dugoročan uspeh firme, poštujući ga od samih početaka kao jedno od osnovnih pravila u našem poslovanju, uspeli smo da ispoštujemo zahteve velikog broja zadovoljnih kupaca, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ponosno možemo istaći da sa znatnim brojem istih ,imamo dugogodišnju uspešnu saradnju. U stalnoj potrazi za novim partnerima i tržištima, sigurni smo da će i Vaša orijentacija na naše proizvode biti potvrđena visokim stepenom kvaliteta i urednošću isporuka uz obostrano zadovoljstvo.

Izbornik